Att hyra ut via Newcomer’s

vill du hyra ut

Välkomna till Newcomer’s andrahandsuthyrning av företagsbostäder!

Till uthyrningsformuläret »

Tillsammans med er vill vi skapa en perfekt hyresrelation med en andrahandshyresgäst. Vi har förmedlat bostäder sedan 1995 och har många erfarenheter att dela med er för att lyckas med vårt gemensamma mål. Investera en kort stund att titta på våra filmclips, de ska kunna svara på det mesta. Genom hela processen stöttar vi er med information om lagar, praxis och goda råd.

Vi förmedlar enbart bostäder till företag och vi är mycket selektiva i vårt val av kunder – d.v.s. i vårt val av företag vars anställda vi hjälper. Detta skapar en trygghet inte bara för oss utan även för dig som hyresvärd. De bästa andrahandskontrakt för företagsbostäder är när följande kriterier är uppfyllda; företagen är registrerade i Sverige, att de betalar hyran i tid, samt tar ansvar för sina anställdas eventuella räkningar och städning även efter att hyresgästen har lämnat sin bostad.

Om ni lämnar bostaden pga av en utlandsstationering så kanske ert företag tillhandahåller en så kallad Departure Service, det kan vi hjälpa er med. Det är mycket smått och gott att tänka på allt från arbetstillstånd i det nya landet, att avsluta alla telefon/el/vatten abonnemang, adressändring, legalisering av betyg, osv. Fråga oss gärna om vårt Departure Package så kan er flytt bli lite mindre stressig.

VI FÖRMEDLAR INTE BOSTÄDER TILL PRIVATPERSONER

Ni betalar inte oss för att vi förmedlar er bostad utan företaget som har givit oss sökuppdraget är vår kund. Det innebär dock att ni kommer att ansvara för en hel del praktiska på er egen arbetstid då visningarna sker dagtid. Önskar ni mer hjälp eller inte möjlighet att visa er bostad dagtid så föreslår vi att ni kontrakterar en representant som hjälper er, en så kallad letting agent. Vi hjälper er att skriva andrahandskontrakt, mer om hyreskontrakt och hyresnivåer får ni vid registreringen av er bostad – tryck på TILL UTHYRNINGSFOMULÄRET ovan, det är som sagt kostnadsfritt och tar en minut att lägga in informationen.

Se vidare under Tips & Råd vid uthyrning av hus eller Tips & Råd vid uthyrning av lägenhet.

Efter att ni anmält er bostad för uthyrning får ni en bekräftelse till er e-postadress. Notera särskilt att ni får en redigeringslänk så kan ni lägga upp fler bilder eller justera något i er annons själva.

Vi kommer att kontakta er personligen först när en av våra kunder söker den typ av bostad som ni erbjuder. Behöver ni nå oss under tiden, ber vi er att hålla kontakten med oss via e-post i den mån det går.

Vi ser fram emot att skapa en perfekt uthyrning av er bostad!

Your browser is too old

Newcomers.se does not work in Internet Explorer 9. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer